Onze artsen en behandelingen

NVCG

Helaas zullen Peter (69 jaar) en Nora Termohlen ons per 1 mei a.s. gaan verlaten. Zij zullen zich meer gaan vestigen in Spanje. Natuurlijk laat Peter Termohlen ons -na 10 jaar bij ons werkzaam te zijn geweest- niet zomaar achter en heeft hij een zeer goede deskundige collega arts aanbevolen t.w. Drs. Pascale Schoofs welke per 1 mei 2018 zijn werkzaamheden bij Beauty Brown Totaal zal overnemen.

Wij zien het dan ook als een grote aanwinst om zijn plaatsvervangster te mogen voorstellen. Pascale Schoofs heeft een zeer ruime ervaring opgebouwd met diverse cosmetische behandelingen en heeft ook een zeer bijzondere band met haar cliënten. Zij weet de klanten op een zeer deskundige manier te beoordelen en te adviseren op haar vakgebied.

Pascale zal met haar behandelingen rimpels en contouren in het gezicht behandelen. Met veilige ingrepen versterkt zij de juiste uitstraling waarbij het unieke karakter van het gezicht behouden blijft. Zij is gespecialiseerd in het adviseren over en het uitvoeren van behandelingen met fillers en botuline toxine.

Kwaliteit (kennis en kunde), betrouwbaarheid, zorgvuldigheid zijn de kernwoorden waarmee zij zich wil onderscheiden. Natuurlijk is zij BIG-geregistreerd.

Heb je interesse voor een gratis intake, schroom je dan niet en maak gerust geheel vrijblijvend en kosteloos een afspraak via 070-3970400.

Niets hoeft, alles mag!

Drs. Pascale Schoofs

drs. Pascale Schoofs

Geboeid door de mogelijkheden die de cosmetische geneeskunde biedt op het gebied van huid- en contourverbetering, volgde zij na haar studie geneeskunde diverse opleidingen bij de Amerikaanse Academie van Esthetische Geneeskunde, het Nederlands Instituut Medisch Esthetische Behandelingen en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Sinds september 2016 is Pascale Schoofs als enige arts in Nederland gecertificeerd door het bestuur van de Amerikaanse Academie van Esthetische Geneeskunde.

Bovendien is Pascale Schoofs opleider in haar eigen kliniek, Trainer bij de American Academy of Aesthetic Medicine, Trainer bij Filorga Medical (www.inma-cosmetics.com) en bij Implacademy, injectable opleidingen voor tandartsen (www.implacademy.nl)

Pascale Schoofs is lid van NLSAS, NVEG en is Board Member van de Amerikaanse Academie voor Esthetische Geneeskunde (AAAM)
BIG registratienummer Pascale Schoofs: 39035864401

Behandeldata
13 maart 2018 drs. Peter Termohlen
14 maart 2018 drs. Nora Termohlen-Hendriks
3 april 2018 drs. Peter Termohlen
10 april 2018 drs. Peter Termohlen
25 april 2018 drs. Peter Termohlen
2 mei 2018 drs. Pascale Schoofs
30 mei 2018 drs. Pascale Schoofs
13 juni 2018 drs. Pascale Schoofs
27 juni 2018 drs. Pascale Schoofs
Botox

Botox is een middel dat gebruikt wordt om bepaalde spieractiviteit te verminderen. In de medische cosmetiek wordt Botox gebruikt om de spieractiviteit en daarmee de actieve rimpelvorming van het voorhoofd, frons en ogen te verzachten. Vaak verhelpt het ook hoofdpijn.

Botox wordt direct in de spier ingebracht en zorgt ervoor dat de zenuw de betreffende spier (tijdelijk) niet meer kan activeren. Dit effect treedt enkele dagen na de behandeling op en duurt enkele maanden. Hierna is Botox uitgewerkt. Het wordt veel gebruikt voor fronsen, wenkbrauwen optrekken of lachrimpeltjes rond de ogen.

Botox is vanaf € 150,00 per zone. De kosten hangen af van het aantal te behandelen regio’s. Bijvoorbeeld: de fronsrimpel is één regio, de voorhoofdsrimpels zijn één regio en de lachrimpels rondom de beide ogen zijn één regio.

Botox Dry

Botox dry

Transpiratie/zweetproblemen verdwijnen voor 9 maanden met Botox Dry

Geschikt voor handen, oksels en voeten.

De voordelen op een rij:

 • Botox Dry is in 90 tot 95% van de gevallen effectief
 • Overmatige zweetproductie op de handen of voeten, onder de oksels of op het aangezicht verdwijnt volledig
 • Het effect houdt 6 tot 12 maanden stand
 • Herhaling van de behandeling is probleemloos mogelijk
 • De behandeling is nagenoeg pijnloos
 • Het is een kleine behandeling, niet ingrijpend en poliklinisch uitvoerbaar.

Botox Migraine

Veel mensen hebben last van spanningshoofdpijn of migraine. Hoewel de precieze oorzaken van de meeste hoofdpijnvormen onbekend zijn, zijn er aanwijzingen dat onder andere verhoogde spanningen in bepaalde spieren een rol spelen.

botox migraine

Botox is niet alleen geschikt om rimpels tegen te gaan. Verschillende onderzoeken toonden aan dat Botox een einde kan maken aan migraine en andere hoofdpijnaanvallen.

Van Botox® is aangetoond dat het een effectief middel is ter behandeling van hoofdpijnvormen veroorzaakt door een verhoogde spierspanning. Het werkingsmechanisme is nog steeds onderwerp van verschillende onderzoeken, maar ervaring leert dat ongeveer 75% van de mensen met migraine- en andere hoofdpijnklachten baat hebben bij het gebruik van Botox. Bij deze mensen ontstaat er een duidelijke verlichting van de klachten. Hun normale dosis van hoofdpijnmedicatie werd zelfs met driekwart vermindert.

Door middel van een aantal prikjes met Botox® in de spier wordt deze minder sterk gemaakt. Over het algemeen is een behandeling van de fronsspier voldoende om een duidelijke verbetering van de klachten te bewerkstelligen. Soms kan op geleide van pijn ook de achterzijde van het hoofd behandeld worden. Om voor iedere cliënt de meest geschikte behandeling vast te stellen, worden cliënten gevraagd een dagboek bij te houden en daarin te “scoren” wat het effect van de Botox®- behandeling op de hoofdpijnklachten is.

Het effect van de behandeling is altijd tijdelijk (6-10 maanden).

Prijsindicatie: Vanaf € 165,00

Juvéderm/Voluma

De natuurlijke injectable op basis van Hyaluronzuur

juvederm

Om het verouderingsproces te vertragen gebruiken de meeste mensen diverse producten om hun huid te verzorgen en te verjongen. Maar, omdat crèmes alleen maar tot de bovenste lagen van de huid doordringen, zal uw huid naar mate je ouder wordt haar stevigheid en op sommige plaatsen haar volume verliezen. De vorm van het gezicht verandert, wangen vallen in, lippen worden dunner. De lijnen naast de neus worden dieper en geven een vermoeide indruk. Uw arts kan door middel van eenvoudige injecties met Juvéderm de rimpels doen vervagen, de gezichtscontouren verbeteren en de lippen weer een vol aanzien geven.

Wat is Juvéderm/Voluma?

Hyaluronzuur is een substantie die van nature in de huid aanwezig is en verantwoordelijk is voor hydratatie van de huid (herstel van de vochtbalans). Naarmate men ouder wordt neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af in kwaliteit en hoeveelheid. Je huid wordt droger, fijne lijntjes en later rimpels zullen zichtbaar worden. Je wangen, jukbeenderen en lippen nemen in volume af. Dankzij de ontwikkeling van Juvéderm is het mogelijk het volume weer voor een lange periode aan te vullen en de huid weer te hydrateren. Juvéderm vult uw rimpels op en verbetert en verjongt uw gezichtscontouren en wordt zeer veel gebruikt voor de neus/lippen lijnen die uw gezicht vaak verharden. Juvéderm Voluma brengt weer volume in uw lippen.

Wat maakt Juvéderm/Voluma zo uniek?

juvederm

Hyaluronzuur is een eiwit dat van nature weer snel wordt afgebroken. Deze natuurlijke filler wordt zeer traag afgebroken, zodat je kunt genieten van een langdurig resultaat. Het hyaluronzuur waarvan Juvéderm wordt gemaakt biedt de volgende voordelen:

 • Bevat geen dierlijke ingrediënten
 • Geen huidtest nodig
 • Volledig biologisch afbreekbaar
 • Uw lichaam herkent het product als lichaamseigen materiaal en zal het dus niet afstoten
 • Het esthetische resultaat is onmiddellijk zichtbaar en geeft een natuurlijk en langdurig resultaat

Onze arts kan het nodig vinden na de eerste behandeling nog een tweede behandeling uit te voeren om het resultaat te optimaliseren en/of de duur van het resultaat te verlengen.

Lipvergroting

lipvergroting

De lippen zijn een belangrijk onderdeel van de vorm van het gezicht en zij bepalen mede de gezichtsuitdrukking.

De vorm is heel persoonlijk. Soms vindt men zijn of haar lippen smal of is er een asymmetrie van de mond, die men graag weg zou willen hebben. Door middel van Voluma kunnen rimpels rond de mond verdwijnen of worden vervaagd en lippen kunnen worden vergroot of worden veranderd van vorm. Voluma als gebruikt voor inspuitingen, is onschadelijk en kan geen nadelen vertonen. Dit middel wordt door het lichaam vanzelf weer afgebroken.

Na het spuiten kunnen de behandelde plaatsen wat blauw zijn, doch dit is vaak na enkele dagen weer verdwenen.

Na de behandeling is het raadzaam om de ingespoten plaatsen wat af te koelen. Thuis kan men daarvoor ijsblokjes in de diepvries klaar hebben.

Er zijn meestal tussen drie en zes behandelingen in totaal nodig, afhankelijk van de diepte van de rimpels en afhankelijk van de gewenste correctie. De behandelingen kunnen elke keer na 5 weken worden herhaald.

Sculptra

sculptra

SCULPTRA Is een biologisch afbreekbaar product op basis van polymelkzuur. Het wordt toegepast voor de behandeling van rimpel- en groefvorming, volume-, elasticiteit- en collageenverlies van de huid en andere weefsels ten gevolge van veroudering.

Omdat SCULPTRA volledig biologisch afbreekbaar is, geen dierlijke eiwitten bevat en geen allergie kan veroorzaken, wordt het product gekenmerkt door een volledige veiligheid. Naast een volumeherstellende werking door het geïnjecteerde product zelf, stimuleert SCULPTRA de vorming van nieuw en natuurlijk collageen in de huid zelf. Dit is een unieke eigenschap van SCULPTRA. Hierdoor ontstaat een natuurlijk resultaat met een langdurige effectiviteit.

Afhankelijk van het aantal behandelingen, blijft het effect van de totale behandeling met SCULPTRA jaren aanwezig. Het is mogelijk om na enkele jaren met een kleine na-behandeling of her-stimulatie het verkregen resultaat op niveau te houden.

Prijsindicatie: € 550,00 voor de 1ste behandeling

TCA Peeling

Een TCA peeling zorgt voor een vitale huid en frisse teint.

TCA Peeling

TCA peeling geeft een:TCA-Peeling

 • Frissere en jongere uitstraling van de huid
 • Verbetering van de conditie van de huid
 • Verbetering huidstructuur, verfijnen van de poriën
 • Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
 • Verminderen van pigmentvlekken

Wat is een TCA peeling?

Een Trichloorazijnzuur (TCA) peeling is een chemische peeling. Een TCA peeling kan in verschillende concentraties gebruikt worden, maar meestal wordt er een medium-diepe peeling gedaan. Er worden verschillende vloeibare stoffen op de huid aangebracht die er voor zorgen dat de bovenste beschadigde laagjes van de huid los laten en verwijderd worden. Dit betekent dat de huid als het ware gaat vervellen. Dit duurt meestal tussen de 2 en 7 dagen. Soms schilfert de huid ook echt, maar soms gaat het zo geleidelijk dat je dit niet merkt. Dat betekent niet dat de peeling niet werkt. Na de behandeling wordt er een vette crème op de huid aangebracht waardoor het schilferen voor het blote oog niet zichtbaar is, maar wel degelijk plaatsvindt. Deze crème werkt tevens desinfecterend en verzachtend.

TCA Peeling

De behandeling met TCA

Vóór de behandeling wordt de huid gedurende 2-3 weken voorbereid met tretenoïne crème (een medicinale vorm van een vitamine A – crème). De behandeling zelf kan zonder verdoving worden uitgevoerd en duurt ongeveer 15 minuten. Nadat de huid is gereinigd en voorbereid, wordt de trichloorazijnzuur op de huid aangebracht. Dit veroorzaakt een intens brandend gevoel. Na 1 tot 2 minuten wordt de huid gekoeld en vermindert het pijnlijk gevoel snel. Het trichloorazijnzuur zorgt ervoor dat de dode huidcellen verdwijnen. Tegelijkertijd wordt de lederhuid gestimuleerd om nieuwe huidcellen te produceren.

De effecten van een TCA peeling zijn vergelijkbaar met die van een (micro)dermabrasie en een lichte laserbehandeling. Fijne lijntjes en rimpeltjes worden verzacht, alsmede de kleur van de huid meer egaal gemaakt. Deze peeling werkt zowel preventief als probleemoplossend en is geschikt voor iedereen die de zichtbare gevolgen van huidveroudering wil verminderen. Een peeling heeft vooral een sterk verfrissend effect en is naast het gezicht ook geschikt voor hals, decolleté en handen. De huid blijft langer mooi een egaal, wanneer een peeling regelmatig wordt uitgevoerd. De conditie van een huid die bijvoorbeeld is aangetast door roken, zon, vermoeidheid of stress, verbetert significant na een peeling. De eerste dagen na de behandeling voelt de huid wat strak aan. Na ongeveer vier dagen gaat de huid als het ware vervellen. De dode huidcellen laten dan langzaam los. Belangrijk is dat u aan deze ‘korstjes en velletjes’ niet trekt. Een week na de behandeling zijn de oude huidcellen volledig afgestoten en komt er een nieuwe huid voor in de plaats. Een egalere huid waarbij oneffenheden grotendeels verdwenen zijn. De huid is nog wel kwetsbaar. Er wordt dan ook dringend geadviseerd niet te zonnebaden en in de buitenlucht altijd een crème met een hoge beschermingsfactor te gebruiken om de huid te beschermen tegen UV-licht. Dit om ongewenste huidverkleuringen te voorkomen. Na circa 4 weken wordt het resultaat van de peeling bekeken. Het kan zijn dat voor een optimaal effect de behandeling soms 1 of 2 keer herhaald moet worden.

Prijzen

Botuline Toxine A (Botox)
Botox 1/2 regio
€ 75,00
Botox 1 regio
Bijvoorbeeld: frons, kraaienpootjes of voorhoofd
€ 150,00
Botox 2 regio’s € 300,00
Botox 3 regio’s € 395,00
Botox in beide oksels
 • Tegen transpiratie
 • De kosten van botox in de oksels kunnen gedekt zijn door uw zorverzekeraar
€ 550,00
Hyaluronzuren
Juvéderm (0,5 ml) € 250,00
Juvéderm - 3 (1 ml) € 375,00
Juvéderm - 4 (1 ml) € 375,00
Juvéderm Volbella € 375,00
Voluma (2 ml) € 695,00
Juvéderm Volift € 375,00
Juvéderm Volite
Polymelkzuur
Sculptra - op aanvraag vanaf: € 550,00
Radiesse
Radiesse - 0,8 ml. € 350,00
Radiesse - 1,5 ml. € 595,00
TCA-Peeling
18%-24% per keer € 200,00

*Prijzen onder voorbehoud