Sothys

sothys

Treed binnen in de wereld van Sothys! Een uniek wetenschappelijk product, gebaseerd op doeltreffendheid, veiligheid, natuurlijkheid, ontspanning en innovatie. Sothys neemt je mee naar een unieke zintuiglijke ervaring met een compleet arsenaal aan verzorgingsproducten.

Het topmerk Sothys staat al 70 jaar voor knowhow, in noviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging voor iedereen. Voor elk huidprobleem heeft Sothys een adequate oplossing. Sothys biedt je een verzorgd, comfortabel en stralend uiterlijk!

Onafhankelijk wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. Alle Sothys producten zijn op basis van natuurlijke plantaardige ingrediënten, dierproefvrij (Sothys wordt al jaren aanbevolen door de vereniging Proefdiervrij), ecologisch verpak, hypoallergeen en voldoen aan hoge farmaceutische normen.

De doeltreffenheid van de Sothys behandelingen berust op de combinatie van geavanceerde behandelingen en de dagelijkse thuisverzorging om het effect ervan te verlengen. Een nauwkeurige diagnose op maat, begeleiding en opvolging, garanderen voor deze gerichte behandelingen absoluut optimale resultaten!

sothys

Huid verbeterende behandelingen

Seizoens gezichtsbehandeling 90 minuten € 77,50

Combineert plantaardige extracten. De ingrediënten worden aangepast aan het seizoen. Geeft je huid een echte vitamine boost. Reiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, peeling, massage, masker, dag- of nachtverzorging.

Peeling resurfaçant 60 minuten € 62,50

Cosmeceutische peeling werkt door de natuurlijke microkristallen als een microdermabrasie zonder de huid te beschadigen. Reiniging, microkristallen peeling, dieptereiniging, massage, masker, serum en crème.

Oogcontour behandeling 40 minuten € 39,50

Vervaagt direct tekenen van vermoeidheid, verslapte huid, lijntjes en huidveroudering. reiniging, peeling, serum, massage met porseleinen massagelepels, oogmasker, verzorgende (oog)créme.

Oogcontour behandeling (inclusief) 30 minuten € 29,50

In combinatie met een behandeling

Intensieve Behandelingen

Ben je niet tevreden over de stevigheid van je huid? Zie je rimpels, lijntjes of is je huid droog en vermoeid? De behandelingen op maat zijn een oplossing hiervoor.

Anti-age Collageen behandeling 90 minuten € 85,00

De eerste intensieve antirimpelbehandeling die is afgestemd op de werkelijke leeftijd van huid volgens de huiddiagnose die je verouderingsgraad bepaalt. Een professionele behandeling die technologie en exclusieve massages combineert. Inclusief epileren, extra peeling, uitgebreide massage.
Kuurprijs 3 behandelingen € 225,-

Hydra 3HA behandeling 90 minuten € 85,00

Intensieve hydraterende behandeling met hyaluronzuur en boleetextract. Absolute aanrader voor de hydratatie. Deze behandeling wordt versterkt door het concentraat aan actieve bestanddelen. Inclusief epileren, extra peeling, uitgebreide massage.
Kuurprijs 3 behandelingen € 225,-

Energieboost behandeling 90 minuten € 85,00

Op basis van Siberische ginseng. Laat de huid er stralend en zichtbaar jonger uitzien! Inclusief epileren, extra peeling, uitgebreide massage.
Kuurprijs 3 behandelingen € 225,-

Alle producten van Sothys zijn te bestellen of te koop in onze zaak en te vinden via www.beautybrownshop.nl

Medik8

medik8

Medik8 is het eerste groene cosmetische merk welke alleen verkrijgbaar is bij dermatologen, cosmetische chirurgen, medische klinieken en skin care specialisten.

Medik8 maakt alleen gebruik van farmaceutische kwaliteits-ingrediënten en klinisch bewezen technologieën. Vernieuwende toepassing van peptiden, antioxidanten en geavanceerd gebruik van nanotechnologie zorgen voor een diepgaande werking.

In 2014 won Medik8 de Beauty Astir Award. Met het winnen van deze prestigieuze prijs, is de kwaliteit van deze producten nogmaals onderschreven.

Bij Medik8 staat innovatie en het ontwikkelen van nieuwe producten hoog in het vaandel. Het bedrijf is actief op het gebied van "groene" cosmetica (dermaceuticals) voor de gevoelige huid. Het streven van Medik8 is het ontwikkelen van laag-agressieve huidverzorgingsformule zonder dat de werking ervan aan kracht inboet.

Wel resultaten, geen irritatie!

Het ‘groene’ van Medik8 wordt gekenmerkt door:

 • Bio ingrediënten
 • Groene chemieverwerking
 • 100% zeepvrij
 • SLES, SLS en sulfaatvrij
 • Géén agressieve reinigingsmiddelen
 • 100% parabenenvrij
 • FSC goedgekeurde verpakkingen

Sterren als Catherina Zeta Jones, Simon Cowell en Halle Berry zijn verrukt over de resultaten. Onafhankelijk schoonheidsadviseur John Gustafson verkondigde dat de resultaten de verwachtingen zelfs overtroffen.

Kortom Medik8 laat je er zichtbaar jonger uitzien met nieuwe innovatieve producten waar geen naalden of plastisch chirurgie aan te pas komt.

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met één van onze medewerkers of neem een kijkje op de website van Medik8.

medik8

Na een gratis intake gesprek en huidanalyse bieden wij een standaard uursbehandeling waarin de volgende effecten behaald moeten worden t.w.:

 • Hoornlaag verdunnen: Dode huidcellen weg, mooiere kleur van de huid.
 • Verhoging celactiviteit: Meer doorbloeding, meer opname werkzame stoffen.
 • Lifting van de huid: Huid wordt letterlijk strakker.
 • Betere vocht-vet balans: Minder droge huid of minder talgaanmaak.
 • Meer stevigheid in de diepere huidlagen: Preventieve werking tegen huidveroudering.
 • Minder zichtbaar pigmentvlekken: Soms gaan ze helemaal weg.
 • Egalere huid: Huid ziet er egaler en jonger uit, poriën verfijnen.

Medik8 Facial treatment

Medik8 Facial treatment 60 minuten € 60,00

Alle producten van Medik8 zijn te bestellen of te koop in onze zaak en te vinden via www.beautybrownshop.nl

Dr. Baumann

dr baumann

Dr. Baumann producten bestaan uitsluitend uit huideigen en huidvriendelijke stoffen, zoals hoogwaardige plantaardige oliën en vitaminen. Dit geeft een verschil in behandeling en resultaat. De producten zijn vrij van chemische conserveringsmiddelen, parfums en kleurstoffen. Er worden geen minerale oliën gebruikt. Ook bevatten de producten geen dierlijke ingrediënten en wordt er niet op dieren getest.

Voor meer informatie over de produkten: www.dr-baumann.nl

dr baumann

De beste huidverzorging bestaat uit die producten met ingrediënten die de huid ook van nature aanmaakt om zichzelf te verzorgen, maar die zij niet of niet meer voldoende zelf kan aanmaken. De laboratoria van Dr Baumann zijn er als eerste en enige in geslaagd zulke producten te produceren.

Alle Dr Baumann producten zijn tot stand gekomen na gedegen wetenschappelijk onderzoek en kennis van de huid. Deze aanpak laat zich dan ook samenvatten als: TERUG NAAR DE NATUUR VAN DE HUID. Alle Dr Baumann producten voldoen aan de kwaliteitsstandaard voor bionome cosmetica, ze zijn in harmonie met mens, dier en milieu. Wij vinden het heel belangrijk dat alle ingrediënten die op uw huid worden aangebracht goed verdragen worden op de korte en de lange termijn.

Daarom werken wij met dr. Baumann producten, opgebouwd uit enkel ingrediënten die niet schadelijk zijn voor u, niet voor anderen, niet voor dieren en niet voor het milieu. Wil je een van deze producten bestellen of meer weten dan kun je mailen naar info@beautybrown.nl. Wij geven altijd een gratis intake gesprek met huid advies.

De producten van Dr Baumann zijn zelfs door de gevoeligste huid te verdragen en zijn vrij van:

 • allergiserende of irriterende stoffen zoals b.v. chemische conserveringsmiddelen.
 • parfum
 • minerale olie (sluit de huid af en verstopt de poriën)
 • chemische kleurstoffen
 • schadelijke UV filters
 • dierlijke ingrediënten

Mesotherapie

Natuurlijke methode om de huidveroudering bij de basis aan te pakken.

Huidversteviging en/of huidverbetering. Mesotherapie is daarop het antwoord.

Door middel van kleine prikjes in de huid wordt een vloeistof met daarin werkstoffen de huid ingesluisd. De basis van de vloeistof is hyaluronzuur en vitamines, stoffen die zorgen voor soepelheid en vochtbinding van de huidcellen. De mesotherapie zorgt er daarnaast voor dat de stofwisseling gestimuleerd wordt en de bloedcirculatie op gang komt.

Al bijna 60 jaar wordt mesotherapie ingezet om werkstoffen op de juiste plaats te krijgen bij pijn en sportblessures. Afgelopen jaren zetten steeds vaker artsen, huidtherapeuten, maar ook schoonheidsspecialisten mesotherapie in als cosmetische behandeling.

Door middel van hyaluronzuur en vitaminen, wordt de huid geactiveerd om zelf weer meer collageen op te bouwen.

Hoe gaat het in z’n werk?

mesotherapie

Met een fijn naaldje worden oppervlakkige prikjes gegeven waarbij een vloeistof wordt ingespoten dat naast hyaluronzuur ook vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en eiwitten kan bevatten. Afhankelijk van de te behandelen probleemzone.

De niet-geheel pijnloze behandeling zorgt ervoor dat het stofwisselingsproces in de huid activeert en huidverklonteringen worden losgemaakt. De op gang gekomen bloedcirculatie zorgt ervoor dat afvalstoffen eenvoudiger worden afgevoerd. De meest geschikte plaatsen om mesotherapie toe te passen zijn het gezicht, hals en handen.

Effecten na een mesolift-kuur

mesotherapie
 • 80% verbetering van de huidporiën (poriën worden kleiner)
 • 50% toename van de gladheid van de huid
 • Herstel van de natuurlijke flora van de huid (meer “goede” bacteriën)
 • Fijne rimpels vervagen
 • Verbetering van de hydratatie en structuur van de huid (huidversteviging)
 • Zichtbare verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid
Prijsindicatie
Hals, gelaat of decollete per zone € 85,00
3 behandelingen € 225,00

*Prijzen onder voorbehoud

Glykopeel

Voor een Nieuwe Huid

Glykopeel is de meest complete medische, dermatologische peeling met een specifieke werking tegen huidveroudering en oneffenheden van de huid.

Glykopeel

 • verbetert de huidelasticiteit
 • onthult een frisse teint
 • verfijnt de structuur van de huid
 • vereffent rimpels
 • vermindert pigmentvlekken
 • vervaagt littekens ontstaan door acne
 • uw huid wordt gezuiverd en geregenereerd
 • wordt weer stralend mooi en gevoed met vitamines

Werkzame stoffen GlyKopeel:

glykopeel

Glycolzuur:
dit is een belangijke exfoliant die oneffenheden van de huid glad maakt en dode huidcellen verwijdert. Tevens stimuleert het de werking van fibroblasten en vergroot het de verbinding van collageen en elastine.

Kojiczuur en Berendruifextract:
dit zijn actieve en krachtige pigmentverwijderaars die het ontstaan van melanine, de stof die pigmentvlekken veroorzaakt, kunnen verminderen.

Vitamine A:
dit is één van de meest effectieve anti-verouderingsbestanddelen, ze stimuleert de celvernieuwing.

Vitamine C:
dit is een krachtige antioxidant die nodig is bij de samenstelling van collageen.

Vitamine E:
heeft een anti-radicalenwerking, ze versoepelt de huid en vermindert oneffenheden

Prijzen
Gezichtspeeling Glykopeel per behandeling € 85,00
Gezichtspeeling Glykopeel met hals, decolleté per behandeling € 100,00
Kuur gezichtspeeling*
3 behandelingen van € 225,00 voor (bij betaling in één keer)
*Kuur is 1 keer per week, prijzen zijn exclusief producten.

*Prijzen onder voorbehoud
Producten zijn verplicht bij glykopeel prijs ± € 75,00 (milk, lotion, cream)
U kunt ook door onze Arts een TCA Peeling laten uitvoeren deze is krachtiger. En mag daardoor alleen door de Arts worden uitgevoerd. Voor info hierover kijkt u dan in het menu bij Injectables onder TCA Peeling.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een geheel pijnloze behandeling, waarbij de bovenste huidlaag met ultra kleine zandkristallen wordt bestraald waardoor dode huidcellen worden verwijderd, nieuwe huidcellen worden aangemaakt en er een zachte en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. De doorbloeding wordt gestimuleerd en de huid wordt van binnen uit vernieuwd en verjongt. De huid krijgt een gezonde glans en kleur. Microdermabrasie is geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.

microdermabrasie

Om een goed resultaat te behalen wordt er aangeraden om met een kuur te starten van 3 keer. De behandelingen worden om de 1 a 2 weken toegepast. Zon en zonnebank moet daarna vermeden worden met een goede sunblocker.

Een microdermabrasie behandeling is zeer geschikt voor:

 • Fijne rimpeltjes
 • (Acne)littekens
 • Grove poriën
 • Futloze, droge en ruwe huid
 • Grauwe huidskleur (rokershuid)
 • Zonbeschadigde huid
 • Pigmentvlekken (niet hormonaal)
 • Striae
 • Actieve acne huid, vette huid

Intakegesprek microdermabrasie

Tijdens een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek kunnen wij je alle informeren geven over deze en andere behandelingen die wij aanbieden.

Prijzen
Per behandeling € 80,00

Pigmentvlekken verwijderen

Met Plasma wordt de huid weer prachtig egaal en ben je verlost van alle verkleuringen en oneffenheden.

pigment vlekken verwijderen

Fotofacial verbetert de textuur en de teint van de huid door de rode adertjes (couperose), pigmentvlekken en zonbeschadiging te verminderen. Vergrote poriën worden kleiner en rimpeltjes verminderen. De huid zal er na de behandeling veel gladder, gezonder en jonger uitzien.

Je gelaat, hals, decolleté en handen kunnen behandeld worden.

Er zal een geleidelijke verbetering optreden in de rode kleur van de huid, het blozen zal verminderen en de vaatjes zullen vervagen. Pigmentvlekken en zonbeschadiging zullen verbleken. Door de warmte die de puls in de huid afgeeft, wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit resulteert meteen in het verminderen van rimpeltjes.

Na de eerste behandeling zal de huid al zachter aanvoelen. Na elke behandeling zal er meer verbetering te zien zijn. Gemiddeld zijn er 5 behandelingen nodig, met een interval van 3 à 4 weken, voor een optimaal resultaat.

pigment vlekken verwijderen

De behandeling is geschikt voor mensen die last hebben van:

 • Rosasea
 • Couperose, spinea ( gesprongen adertjes)
 • Wijnvlekken
 • Zonbeschadiging of Pigmentvlekken

Prijs indicatie is vanaf € 17,50. Kosten voor de behandeling variëren afhankelijk van de staat van de huid en het te behandelen gebied.

Prijzen
Opstartkosten € 10,00
Per flits € 7,50
Per 10 flitsen € 50,00
Per 25 flitsen € 100,00

Je kunt bij ons een geheel vrijblijvend intake gesprek krijgen waarbij wij je alles uitleggen en waarbij je een proefflits kunt ervaren. Hierbij kunnen wij meteen een schatting maken van het kostenplaatje zodat je van te voren weet wat je ongeveer kwijt bent.
Natuurlijk kunnen er altijd combinatieprijzen samengesteld worden.

Acne

Acne komt bij 85% van de mensen tussen de 12 en 24e jaar voor, na de tienerjaren neemt de acne vaak sterk af.

Naast mee-eters (comedonen) zien we puistjes (pustels), rode bultjes (papels) of onderhuidse ontstekingen (noduli en cysten).

We hebben verschillende soorten acne waaronder de meeste vormen van acne in het gezicht (tot 20 jaar) en op de borst en de rug voorkomen. De talgklieren in het gezicht bevinden zich vaak op het voorhoofd, de neus en de kin (de T-zone). Op de rug zijn het meestal ontstoken talgklieren bestaande uit grote pijnlijke bobbels en holtes met pus gevuld (abcessen). Vooral jonge mannen hebben hier vaak last van.

Acne brengt geen leuke tijd met zich mee. Vaak voel je je onzeker en vergt het veel emotionele en psychosociale problemen, je schaamt je en het bezorgt minderwaardigheidscomplexen.

Gelukkig kunnen wij je helpen met een aantal behandelingen om een groot deel de acne te verminderen tot zelfs wel helemaal te verwijderen. Wij beschikken over diversen behandelingen, apparatuur en producten om je te behandelen.
Daarom bieden wij altijd een gratis intake gesprek waarin onze gespecialiseerde acne behandelaar met je doorneemt in hoeveel behandelingen en met welke methode jij het beste af bent.
Wanneer jij je hierin kan vinden stel je samen een behandelplan op met de daarbij behorende behandelingen, producten en kosten zodat je een goed en duidelijk beeld krijgt van wat er gaat gebeuren en wat het kostenplaatje gaat worden.

Rugbehandeling

Reinigen van de rug, scrubben, onzuiverheden verwijderen, natuurlijke mineralen/algen of modderpakking

Rugbehandelingen
45 minuten € 42,50
60 minuten € 55,00
Behandelplan (3 behandelingen, 1 x per 1,5 week) € 125,00
rugbehandeling

Jeugd behandeling (tot 18 jaar)

Reinigen, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen

Jeugd behandeling (tot 18 jaar)
30 minuten € 29,50
Per 5 minuten meerprijs € 2,50
Behandelplan (3 behandelingen t.w. 1 x per 1,5 week) vanaf € 75,00
rugbehandeling