Neoderma

In de volgende behandelingen van Neoderma is standaard opgenomen: reiniging van gezicht, wenkbrauwen epileren, scrub of peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, dag- of nachtverzorging.

Neoderma huidverbeterings plan

neoderma

Met het Neoderma huidverbeteringsplan wordt er met de klant een gratis huidadvies en plan opgesteld om met 4 Neoderma behandelingen en producten in 5 weken tot het beste eindresultaat te komen. De behandelingen en producten worden op de conditie van de huid afgestemd.

Intake en advies gratis (verplicht)
Eerste 3 weken elke week 1 behandeling en na 2 weken de laatste behandeling

3 Behandelingen betalen = de 4e met 50% korting (in 1 x betalen!)Richtprijs € 250,00
Bijbehorende producten met 15% korting

Bio-Peeling Treatment - Voor alle huidtypen 60 minuten a € 72,00

neoderma

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) – de unieke biologische peeling van Neoderma – is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken.

Bio-Peeling Light Treatment – Voor de gevoelige huid60 minuten a € 67,50

neoderma

Deze behandeling is een mildere versie van de Bio-Peeling en is daardoor uitermate geschikt voor de extreem gevoelige, allergische huid en kan worden toegepast bij couperose en rosacea. Zowel de Bio-Peeling als Bio-Peeling Light kunnen als een losse behandeling of in een kuurverband geadviseerd worden. De Bio-Peeling Light kan 1 keer per week toegepast worden en kan in combinatie gedaan worden met alle overige behandelingen van Neoderma.

Voor de behandeling van couperose en rosacea

Omdat de Neoderma Bio-peeling licht beschouwt kan worden als een therapie, is voor de ondersteuning van de behandeling het gebruik van Neoderma huidverzorgingsprodukten thuis voor de klant noodzakelijk. De ingrediënten van deze huidverzorgingsprodukten ondersteunen namelijk de werking van de Bio-peeling licht zelf.

Bio-Lifting Treatment – Liftende anti-aging behandeling60 minuten a € 67,50

neoderma

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte te verhogen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het unieke van de behandeling is dat deze ook gebruikt wordt voor op de ogenleden, wat een liftend effect geeft aan de wenkbrauwen.

Liften, verstevigen en verjongen van gezicht, hals en decollete.

De behandeling is gebaseerd op de werking van Perfluorcarbon (Blue Blood), Aloë Vera en Echinacea Purpurea extract in combinatie met Maltodextrine Saccharide (verkregen uit zetmeel). Ideaal voor de vermoeide, verslapte, slecht doorbloede huid, bijvoorbeeld een rokershuid, na gewichtsverlies of ziekte.

Een perfecte combinatie met Neoderma Bio-Peeling, eenmalig of in vorm van een kuur met de ondersteuning van Oxygen Active Serum, Blue Blood Gel of Rytidox.

Apaline Algae Modelling Treatment – Behandeling voor de gevoelige huid60 minuten a € 72,00

neoderma

Deze unieke behandeling is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en couperose, rosacea huid. Deze is meestal chronisch rood en vraagt hierdoor om specifieke zorg.

De Neoderma Apaline kruidencocktail bestaat uit Muisdoorn, Kamille en Goudsbloem. Aanwezige Gatuline gewonnen uit Kappertjes, Beukenbloesem en Groene Walnoot. Vermindert de productie van histamine (roodheid) door verbetering van de bloedcirculatie en geeft een kalmerende en verjongende werking. Het natuurlijke afweersysteem en de huidstructuur worden versterkt.

Voor een gevoelige, droge, couperose / rosacea huid.
Deze behandeling kan goed gecombineerd worden met de Neoderma Bio-Peeling Light Treatment. Als losse behandeling of in kuurverband, met daarnaast aangepaste Neoderma reinigingsproducten, Blue Blood Gel en/of Oxygen Serum en de Neoderma Apaline verzorgingslijn.

Neo-White Treatment – Whitening behandeling60 minuten a € 77,50

neoderma

Er zijn een aantal factoren die overpigmentatie kunnen veroorzaken, waaronder leeftijd, zwangerschap, hormonale schommelingen en het gebruik van medicijnen. Hiervoor heeft Neoderma een speciale behandeling ontwikkeld die de productie van pigment normaliseert en tevens een blekende werking heeft op bestaande pigmentvlekken. De Neoderma Neo-White behandeling is gebaseerd op actieve ingrediënten van hoge kwaliteit, o.a. Berendruif, Moerbei, Algen, Vitamine C en plantenextracten. De Neoderma Whitening kruidencocktail bestaat uit Heemst, Zoethout en Waterkers.

Voor de reductie van pigment / levervlekken en een lichtere stralende huid.
Om een optimaal en snel resultaat te bereiken adviseren wij deze behandeling te combineren met de Neoderma Bio-Peeling, met daarnaast aangepaste Neoderma reinigingsproducten, Blue Blood Gel en/of Oxygen Serum en consequent gebruik van de Neoderma Whitening verzorgingslijn.

Rebalancing Treatment – Acnebehandeling60 minuten a € 77,50

neoderma

De Neoderma Rebalancing gezichtsbehandeling is gebaseerd op de werking van marine collageen en plantenextracten. Het bevat Menthol en Spirulina; dit zijn actieve ingrediënten met een hoge concentratie aan mineralen en vitaminen. In combinatie met de Neoderma Rebalancing kruidencocktail (Berkenblad, Echinacea en Vlierbes) normaliseren de werking van de talgklieren, bestrijden ze bacterievorming en gaan ze ontstekingen tegen.

Voor een vette, gecombineerde en probleemhuid
De behandeling is uitstekend te combineren met de Neoderma Bio-Peeling behandeling met daarnaast aangepaste Neoderma reinigingsproducten, Blue Blood Gel en/of Oxygen Serum en de Neoderma Rebalancing verzorgingslijn.

Hydration Alginate Peel Off Treatment – Hydraterende behandeling60 minuten a € 72,00

neoderma

Een intensief hydraterende behandeling die een zachte en verzorgde huid achterlaat. De exclusieve verzorgende formule verhindert uitdroging van de huid en minimaliseert fijne lijntjes. Naast de ingrediënten van de Neoderma Hydration cocktail, stimuleert Alginate, een essentiële aminozuur de nieuwe celgroei. De huid herstelt haar zachtheid en glans.

Herstelt de vochtbalans van de huid

Neo Marine Spa Treatment - Hydraterende anti-aging behandeling60 minuten a € 77,50
Inclusief de Marine –Enzyme 75 minuten a € 92,50

neoderma

Een op algen gebaseerde behandeling met een vochtherstellende en anti-aging werking. Speciaal ontwikkeld voor het gezicht en de hals. Gebaseerd op de Neoderma Hydration kruidencocktail, bestaande uit Heemst, Melisse en Korenbloem. Actieve ingrediënten gewonnen uit Zeewier; Polysachariden en Phyto-squalane gecombineerd met kruidenextracten en vitamines zorgen ervoor dat de huid zijn vocht beter vast kan houden.

Voor een essentiële vochtbalans van de huid, fijne lijntjes en rimpels.

Toepasbaar als enkele behandeling of intensieve kuur. Te combineren met de Neoderma Bio-Peeling met daarnaast aangepaste Neoderma reinigingsproducten. Uitstekend in combinatie met Blue Blood Gel en/of Oxygen Active Serum en de Neoderma Hydration verzorgingslijn.

Intelligence Advenced Power Lift Treatment - Vermoeide, verslapte en slecht doorbloede huid60 minuten a € 77,50

neoderma

Een regenererende behandeling, bestaande uit de nieuwste peptiden, appelstamcellen en het zeer effectieve diamant-en parelextract. De Intelligence Advanced Power Lift Treatment gaat alle zichtbare tekenen van huidveroudering tegen. De huid en gezichtscontouren worden ‘gelift’ en fijne lijntjes en rimpels worden vervaagd.

De behandeling geeft het gelaat direct een jeugdige uitstraling en geeft de huid haar vitaliteit, volume en natural glow terug.

Deze behandeling sluit perfect aan op de Advanced Intelligence Power Lift verzorgingslijn en is uitstekend te combineren met de de Neoderma Bio-Peeling behandeling (eenmalig of als kuur van 3 tot 5 behandelingen)

Alle producten van Neoderma zijn te koop in onze zaak en te vinden via www.beautybrownshop.nl

Dr. Baumann

dr baumann

Dr. Baumann producten bestaan uitsluitend uit huideigen en huidvriendelijke stoffen, zoals hoogwaardige plantaardige oliën en vitaminen. Dit geeft een verschil in behandeling en resultaat. De producten zijn vrij van chemische conserveringsmiddelen, parfums en kleurstoffen. Er worden geen minerale oliën gebruikt. Ook bevatten de producten geen dierlijke ingrediënten en wordt er niet op dieren getest.

Voor meer informatie over de produkten: www.dr-baumann.nl

dr baumann

De beste huidverzorging bestaat uit die producten met ingrediënten die de huid ook van nature aanmaakt om zichzelf te verzorgen, maar die zij niet of niet meer voldoende zelf kan aanmaken. De laboratoria van Dr Baumann zijn er als eerste en enige in geslaagd zulke producten te produceren.

Alle Dr Baumann producten zijn tot stand gekomen na gedegen wetenschappelijk onderzoek en kennis van de huid. Deze aanpak laat zich dan ook samenvatten als: TERUG NAAR DE NATUUR VAN DE HUID. Alle Dr Baumann producten voldoen aan de kwaliteitsstandaard voor bionome cosmetica, ze zijn in harmonie met mens, dier en milieu. Wij vinden het heel belangrijk dat alle ingrediënten die op uw huid worden aangebracht goed verdragen worden op de korte en de lange termijn.

Daarom werken wij met dr. Baumann producten, opgebouwd uit enkel ingrediënten die niet schadelijk zijn voor u, niet voor anderen, niet voor dieren en niet voor het milieu. Wil je een van deze producten bestellen of meer weten dan kun je mailen naar info@beautybrown.nl. Wij geven altijd een gratis intake gesprek met huid advies.

De producten van Dr Baumann zijn zelfs door de gevoeligste huid te verdragen en zijn vrij van:

 • allergiserende of irriterende stoffen zoals b.v. chemische conserveringsmiddelen.
 • parfum
 • minerale olie (sluit de huid af en verstopt de poriën)
 • chemische kleurstoffen
 • schadelijke UV filters
 • dierlijke ingrediënten

Mesotherapie

Natuurlijke methode om de huidveroudering bij de basis aan te pakken.

Huidversteviging en/of huidverbetering. Mesotherapie is daarop het antwoord.

Door middel van kleine prikjes in de huid wordt een vloeistof met daarin werkstoffen de huid ingesluisd. De basis van de vloeistof is hyaluronzuur en vitamines, stoffen die zorgen voor soepelheid en vochtbinding van de huidcellen. De mesotherapie zorgt er daarnaast voor dat de stofwisseling gestimuleerd wordt en de bloedcirculatie op gang komt.

Al bijna 60 jaar wordt mesotherapie ingezet om werkstoffen op de juiste plaats te krijgen bij pijn en sportblessures. Afgelopen jaren zetten steeds vaker artsen, huidtherapeuten, maar ook schoonheidsspecialisten mesotherapie in als cosmetische behandeling.

Door middel van hyaluronzuur en vitaminen, wordt de huid geactiveerd om zelf weer meer collageen op te bouwen.

Hoe gaat het in z’n werk?

mesotherapie

Met een fijn naaldje worden oppervlakkige prikjes gegeven waarbij een vloeistof wordt ingespoten dat naast hyaluronzuur ook vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en eiwitten kan bevatten. Afhankelijk van de te behandelen probleemzone.

De niet-geheel pijnloze behandeling zorgt ervoor dat het stofwisselingsproces in de huid activeert en huidverklonteringen worden losgemaakt. De op gang gekomen bloedcirculatie zorgt ervoor dat afvalstoffen eenvoudiger worden afgevoerd. De meest geschikte plaatsen om mesotherapie toe te passen zijn het gezicht, hals en handen.

Effecten na een mesolift-kuur

mesotherapie
 • 80% verbetering van de huidporiën (poriën worden kleiner)
 • 50% toename van de gladheid van de huid
 • Herstel van de natuurlijke flora van de huid (meer “goede” bacteriën)
 • Fijne rimpels vervagen
 • Verbetering van de hydratatie en structuur van de huid (huidversteviging)
 • Zichtbare verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid
Prijsindicatie
Hals, gelaat of decollete per zone € 85,00
3 behandelingen € 225,00

*Prijzen onder voorbehoud

Glykopeel

Voor een Nieuwe Huid

Glykopeel is de meest complete medische, dermatologische peeling met een specifieke werking tegen huidveroudering en oneffenheden van de huid.

Glykopeel

 • verbetert de huidelasticiteit
 • onthult een frisse teint
 • verfijnt de structuur van de huid
 • vereffent rimpels
 • vermindert pigmentvlekken
 • vervaagt littekens ontstaan door acne
 • uw huid wordt gezuiverd en geregenereerd
 • wordt weer stralend mooi en gevoed met vitamines

Werkzame stoffen GlyKopeel:

glykopeel

Glycolzuur:
dit is een belangijke exfoliant die oneffenheden van de huid glad maakt en dode huidcellen verwijdert. Tevens stimuleert het de werking van fibroblasten en vergroot het de verbinding van collageen en elastine.

Kojiczuur en Berendruifextract:
dit zijn actieve en krachtige pigmentverwijderaars die het ontstaan van melanine, de stof die pigmentvlekken veroorzaakt, kunnen verminderen.

Vitamine A:
dit is één van de meest effectieve anti-verouderingsbestanddelen, ze stimuleert de celvernieuwing.

Vitamine C:
dit is een krachtige antioxidant die nodig is bij de samenstelling van collageen.

Vitamine E:
heeft een anti-radicalenwerking, ze versoepelt de huid en vermindert oneffenheden

Prijzen
Gezichtspeeling Glykopeel per behandeling € 85,00
Gezichtspeeling Glykopeel met hals, decolleté per behandeling € 100,00
Kuur gezichtspeeling*
3 behandelingen van € 255,00 voor (bij betaling in één keer)
*Kuur is 1 keer per week, prijzen zijn exclusief producten.
€ 215,00

*Prijzen onder voorbehoud
Producten zijn verplicht bij glykopeel prijs ± € 75,00 (milk, lotion, cream)
U kunt ook door onze Arts een TCA Peeling laten uitvoeren deze is krachtiger. En mag daardoor alleen door de Arts worden uitgevoerd. Voor info hierover kijkt u dan in het menu bij Injectables onder TCA Peeling.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een geheel pijnloze behandeling, waarbij de bovenste huidlaag met ultra kleine zandkristallen wordt bestraald waardoor dode huidcellen worden verwijderd, nieuwe huidcellen worden aangemaakt en er een zachte en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. De doorbloeding wordt gestimuleerd en de huid wordt van binnen uit vernieuwd en verjongt. De huid krijgt een gezonde glans en kleur. Microdermabrasie is geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.

microdermabrasie

Om een goed resultaat te behalen wordt er aangeraden om met een kuur te starten van 3 keer. De behandelingen worden om de 1 a 2 weken toegepast. Zon en zonnebank moet daarna vermeden worden met een goede sunblocker.

Een microdermabrasie behandeling is zeer geschikt voor:

 • Fijne rimpeltjes
 • (Acne)littekens
 • Grove poriën
 • Futloze, droge en ruwe huid
 • Grauwe huidskleur (rokershuid)
 • Zonbeschadigde huid
 • Pigmentvlekken (niet hormonaal)
 • Striae
 • Actieve acne huid, vette huid

Intakegesprek microdermabrasie

Tijdens een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek kunnen wij je alle informeren geven over deze en andere behandelingen die wij aanbieden.

Prijzen
Kuur van 3 behandelingen (1 x per 1 a 2 weken) € 225,00
Per behandeling € 80,00

Pigmentvlekken verwijderen

Met Plasma wordt de huid weer prachtig egaal en ben je verlost van alle verkleuringen en oneffenheden.

pigment vlekken verwijderen

Fotofacial verbetert de textuur en de teint van de huid door de rode adertjes (couperose), pigmentvlekken en zonbeschadiging te verminderen. Vergrote poriën worden kleiner en rimpeltjes verminderen. De huid zal er na de behandeling veel gladder, gezonder en jonger uitzien.

Je gelaat, hals, decolleté en handen kunnen behandeld worden.

Er zal een geleidelijke verbetering optreden in de rode kleur van de huid, het blozen zal verminderen en de vaatjes zullen vervagen. Pigmentvlekken en zonbeschadiging zullen verbleken. Door de warmte die de puls in de huid afgeeft, wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit resulteert meteen in het verminderen van rimpeltjes.

Na de eerste behandeling zal de huid al zachter aanvoelen. Na elke behandeling zal er meer verbetering te zien zijn. Gemiddeld zijn er 5 behandelingen nodig, met een interval van 3 à 4 weken, voor een optimaal resultaat.

pigment vlekken verwijderen

De behandeling is geschikt voor mensen die last hebben van:

 • Rosasea
 • Couperose, spinea ( gesprongen adertjes)
 • Wijnvlekken
 • Zonbeschadiging of Pigmentvlekken

Prijs indicatie is vanaf € 17,50. Kosten voor de behandeling variëren afhankelijk van de staat van de huid en het te behandelen gebied.

Prijzen
Opstartkosten € 10,00
Per flits € 7,50
Per 10 flitsen € 50,00
Per 25 flitsen € 100,00

Je kunt bij ons een geheel vrijblijvend intake gesprek krijgen waarbij wij je alles uitleggen en waarbij je een proefflits kunt ervaren. Hierbij kunnen wij meteen een schatting maken van het kostenplaatje zodat je van te voren weet wat je ongeveer kwijt bent.
Natuurlijk kunnen er altijd combinatieprijzen samengesteld worden.

Acne

Acne komt bij 85% van de mensen tussen de 12 en 24e jaar voor, na de tienerjaren neemt de acne vaak sterk af.

Naast mee-eters (comedonen) zien we puistjes (pustels), rode bultjes (papels) of onderhuidse ontstekingen (noduli en cysten).

We hebben verschillende soorten acne waaronder de meeste vormen van acne in het gezicht (tot 20 jaar) en op de borst en de rug voorkomen. De talgklieren in het gezicht bevinden zich vaak op het voorhoofd, de neus en de kin (de T-zone). Op de rug zijn het meestal ontstoken talgklieren bestaande uit grote pijnlijke bobbels en holtes met pus gevuld (abcessen). Vooral jonge mannen hebben hier vaak last van.

Acne brengt geen leuke tijd met zich mee. Vaak voel je je onzeker en vergt het veel emotionele en psychosociale problemen, je schaamt je en het bezorgt minderwaardigheidscomplexen.

Gelukkig kunnen wij je helpen met een aantal behandelingen om een groot deel de acne te verminderen tot zelfs wel helemaal te verwijderen. Wij beschikken over diversen behandelingen, apparatuur en producten om je te behandelen.
Daarom bieden wij altijd een gratis intake gesprek waarin onze gespecialiseerde acne behandelaar met je doorneemt in hoeveel behandelingen en met welke methode jij het beste af bent.
Wanneer jij je hierin kan vinden stel je samen een behandelplan op met de daarbij behorende behandelingen, producten en kosten zodat je een goed en duidelijk beeld krijgt van wat er gaat gebeuren en wat het kostenplaatje gaat worden.

Rugbehandeling

Reinigen van de rug, scrubben, onzuiverheden verwijderen, natuurlijke mineralen/algen of modderpakking

Rugbehandelingen
45 minuten € 42,50
60 minuten € 55,00
Behandelplan (3 behandelingen, 1 x per 1,5 week) € 125,00
rugbehandeling

Jeugd behandeling (tot 18 jaar)

Reinigen, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen

Jeugd behandeling (tot 18 jaar)
30 minuten € 27,50
Per 5 minuten meerprijs € 2,50
Behandelplan (3 behandelingen t.w. 1 x per 1,5 week) vanaf € 75,00
rugbehandeling