Permanente Make-up/Hairstrokes

Make up waarmee je naar bed gaat en weer mee op staat!

permanente make up

Je ziet er dus 24 uur per dag verzorgd uit en ook tijdens het zwemmen, sporten en of zelfs terwijl je huilt. Je hoeft niet vroeger uit bed om jezelf op te maken en elke wenselijke kleur is mogelijk. Door middel van de speciale tatoeage of mesjes techniek die wordt toegepast hoef je bijna niets meer te doen. Mascara en klaar!
Heb je weinig tot geen wenkbrauwen dan is dit een ideale en de meest natuurlijk ogende oplossing. Corrigeer je zelf je lippen met een potloodje dat niet de gehele dag blijft zitten? Ook dat kunnen wij er heel natuurlijk uit laten zien door middel van een permanente make-up apparaat (tatoeage) of door middel van de mesjes techniek (hairstroke).

Resultaat blijft een paar jaar mooi !

De voordelen zijn er ook zeker voor mensen:

  • Die allergisch zijn voor reguliere make up. Waarbij ze de make up niet kunnen verdragen. Deze krijgen vaak traanogen waardoor oogpotlood uitloopt. Permanente Make up blijft en kan niet uitlopen.
  • Vrouwen die door de jaren heen de wenkbrauwen teveel ge-epileerd hebben en waarbij de wenkbrauwen niet meer groeien. Door permanente make-up of hairstrokes aan te brengen hoef je nooit meer met potlood je wenkbrauwen te tekenen.
  • Mensen die geen strakke lijnen meer kunnen zetten door reumatische of andere aandoeningen.
Permanente Make Up of Hairstroke
Permanente make-up/Hairstroke Wenkbrauwen* € 255,00
Ogen boven of onder permanente make-up* € 135,00
Ogen boven en onder permanente make-up* € 255,00
Lipcontour permanente make-up* € 255,00
Bijwerken en/of inkleuren wenkbrauwen vanaf € 135,00
Bijwerken en/of inkleuren ogen boven en onder vanaf € 135,00
Bijwerken en/of inkleuren ogen boven of onder vanaf € 75,00

* Inclusief 1 nabehandeling binnen 6 weken
**Prijzen onder voorbehoud

Wimperextensions

De echte zijde zachte wimpers net zoals de echte sterren!!

wimperextensions

Geen mascara of wimperkrultang meer nodig!! ’s Ochtends wakker worden met een zwoele oogopslag, je niet meer ‘moeten’ opmaken!

Beauty Brown Totaal werkt met de beste kwaliteit wimperextensions, namelijk de super mooie zachte Blink wimpers.

Bij deze wimperextensions wordt door onze wimperspecialiste elk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje met een aparte wimperextension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De vorm van de wimperextensions zijn gelijk aan die van natuurlijke wimpers.

De lengte, de dikte en de krul bepaal je helemaal zelf met behulp van onze specialiste!

De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale lijm (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimpers worden per haartje bevestigd aan je eigen wimper(s).

Je hebt geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als je dit nog nodig vind. De mascara moet olievrij zijn, onze specialiste zal je hier alles over uitleggen. Je kunt alles doen met de wimperextensions, ze kunnen tegen zon, zee, water, warmte, kou en tranen.

Het voordeel van de 1 op 1 wimpers is dat je niet in één keer al je wimperextensions kwijt raakt. Het is een geleidelijk proces, de extension valt mee als de natuurlijke wimper uitvalt. Wij vullen eventueel al binnen 1 week op wanneer jij dat wil want soms kan het zijn dat je een feestje hebt en dat je het juist weer even helemaal mooi wilt hebben.

Na drie a vier weken is het echt tijd voor een onderhoudsbuurt (opvullen). Hierbij wordt de hoeveelheid wimperextensions weer aangevuld, zodat het oorspronkelijke effect behouden blijft.

Naast een volle set (50 a 60 wimpers per oog) plaatsen wij ook halve sets (25 a 30 wimpers per oog) dit geeft vaak een iets natuurlijker effect dan de echt volle set. Ook hebben wij de sexy look (10 a 15 wimpers per oog), deze sexy look geeft net het sexy effect van iets vollere wimpers en op de hoeken iets langer en voller. Het geeft een liftend effect.

De wimperextensions zijn o.a. door gezondheidsnet getest en hieruit is gebleken dat ze niet schadelijk zijn voor de natuurlijke wimpers! Onze wimperspecialistes zijn zeer creatief en hebben een zeer professionele opleiding gevolgd dus weten zeer goed hoe zij met de wimpers en ogen moeten omgaan.

Voor een eerste volle set behandeling moet je rekening houden met 1,5 uur, de halve set en een opvul behandelingen langer dan 3 weken zullen ongeveer 1 klein uurtje in beslag nemen. De sexy look en de week opvullingen zijn in een half uurtje gepiept.

Wimperextensions - enkele echte zijde haren
Wimpers boven v.a. € 25,00
Wimpers opvullen (na 3 weken) v.a. € 30,00
Wimpers verwijderen v.a. € 12,50

*Prijzen onder voorbehoud

Visagie / Bruidsarrangement

visagie

Wil je een keer een make over..

...of liever een advies?

Onze schoonheidsspecialisten kunnen je prachtig opmaken.
Je zal stralen op je feest of misschien wel die leuke date… Maar natuurlijk helemaal op de mooiste dag van je leven.

Visagie / Bruidsarrangement
Bruids make-up € 50,00
Proef make-up € 55,00
Bruidsmake-up inclusief proef make-up (inclusief lippenstift) € 99,00
Feestavond make up € 37,50
Dag make-up € 25,50

*Prijzen onder voorbehoud


Bruidsarrangement

Dit arrangement verzorgt jou van top tot teen zodat je er pico bello uitziet op de belangrijkste dag van je leven!
Een heerlijk Relax Treatment, zonnebank 2x 20 minuten, pedicure behandeling, gellak nagels (met jouw gewenste kleur) en wimpers (sexy look), een bruidsmake-up (inclusief proefmake-up) en een bruidskapsel (inclusief proefkapsel)

Compleet € 375,00