Reserveren

Maak nu direct online een afspraak bij Beauty Brown.

Reserveer nu!

Onze Zonnebanken

Ergoline Prestige 1100

Ergoline Prestige 1600

De Prestige serie van Ergoline staat voor de nieuwste technologieën, gepaard met innovatieve comfort uitvoering en een tijdloos design. Het nieuwe topmodel zet met de verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth® -verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.

Ergoline Prestige 1100

Ergoline Prestige 1100

De nieuwe topklasse van Ergoline, is toonaangevend voor professionele zonnebanken. De imposante verschijning vanhet onderstel ziet men terug in de bruiningsruimte van de nieuwe serie. De ruime bruiningstunnel en het extra brede Multi Relax-ligvlak met armsteunen en variabele voetsteunen zorgen voor onbeperkte bewegingsvrijheid en een volkomen ontspannen lichaamshouding.

Door Climatronic Plus met acrylschermen aan hoofd- en voeteneinde ontstaat een gesloten bruiningsruimte waarin de gewenste temperatuur sneller is bereikt en constant wordt gehouden tijdens het zonnen. De Aqua Fresh & Aroma-functie zorgt voor extra verfrissing.

De innovatieve bedieningscockpit met grote lichtsymbolen, Voice Guide en een gebruikshandleiding in tekstformaat maakt de bediening van alle functies bijzonder eenvoudig. Deze zonnebank is geschikt voor huidtype 3 en 4 en beschikt over een mp3 speler voor je eigen i-pod of een heerlijke loungemuziek die in de bank aanwezig is, heb je liever gewoon het studio kanaal dan kan dat natuurlijk ook.

Ergoline 880

Ergoline 880

Is onze exclusieve zonnebank met super bruiningspower! De ventilatie, airco en regelmatig verkoelende nevels zorgen voor een aangenaam klimaat. Vanzelfsprekend kun je al deze mogelijkheden ook zelf instellen. Het overzichtelijke display met begeleidende voice-guide wijst zich vanzelf. Deze zonnebank is geschikt voor huidtype 3 en 4.

Open Sun Pilot

Open Sun Pilot

Voor de mensen die zich niet helemaal willen ontkleden. Bruint het gehele bovenlijf, gezicht en armen. Dit gezichts- kanon is heerlijk, beschikt over aqua fresh en bruint meteen je rug mee.Voor huidtype 3 en 4 een ideale oplossing om even heerlijk te ontspannen.

Naast deze super de luxe banken hebben wij nog 3 andere heerlijkheden waaronder twee Soltrons 500 voor huidtype 2, 3 en 4 en een Collageenbank om je huid een mooie jonge strakke teint te geven.

Al onze banken worden regelmatig van nieuwe lampen voorzien waarbij rekening is gehouden met de nieuwe Europese wet- en regelgeving.

Wanneer u van een zonnebank gebruik maakt is een kop koffie en/of thee gratis!
Loop gerust eens binnen voor meer informatie of advies.
Zonnen mag je als je 18 jaar of ouder bent.

Zonnen kan bij ons vanaf 7,50 euro!!! (vanaf 15 minuten)

Mega Sun
lichte/middelbank voor ieder huidtype
Prijzen per keer
15 minuten € 8,00
20 minuten € 10,00
25 minuten € 12,00
Ergoline 880
luxe bank met voice guide, aromatherapie, nevel, 3D sur. sys.
Prijzen per keer
15 minuten € 9,00
20 minuten € 11,00
25 minuten € 13,00
Ergoline 1100
luxe bank met voice guide, aromatherapie, nevel, 3D sur. system, MP3 speler
Prijzen per keer
15 minuten € 10,00
20 minuten € 12,00
25 minuten € 14,00
Ergoline Prestige 1600
Zeer luxe bank met voice guide, aromatherapie, nevel, Bluetooth, Beauty light enz.
Prijzen per keer
15 minuten € 12,00
20 minuten € 14,00
25 minuten € 16,00
Open Sun Pilot Gezichtskanon
Een bovenlichaambruiner met rugbruiner, nevel, 3D sur. System, MP3 speler
Prijzen per keer
15 minuten € 9,00
20 minuten € 11,00
25 minuten € 13,00

*Prijzen onder voorbehoud
Kuurkaart van 9 x betalen = 10 x halen!!

Collageenbank

De nieuwe Collageen lichttherapiebank bij Beauty Brown Totaal

collageenbank

Na jarenlang medisch onderzoek is men er eindelijk in geslaagd om een apparaat op de markt te brengen die op een verantwoorde en zeer gezonde manier zonder operaties, en schadelijke bijwerkingen de afbraak van het menselijke lichaam tegengaat. Dit apparaat is de collageen lichttherapie bank. De Collageen lichttherapie bank die Beauty Brown Totaal aanbiedt is uniek in Den Haag.

De werking van deze revolutionaire bank

Naar gelang je leeftijd bouwt je organisme moeilijker natuurlijk collageen op. Er verschijnen rimpels, cellulitis en de huid wordt droger. Het verouderingsproces is begonnen! Om dit proces tegen te gaan is de collageen lichttherapie bank ontwikkeld. Om stevigheid en elasticiteit te behouden heeft je lichaam collageen nodig. Collagenen zijn huidverstevigende eiwitten, die als belangrijk bestanddeel van ons bindweefsel voor vorm en elasticiteit zorgen. Met de jaren verharden zich de collageen depots in de huid, spieren en pezen, waardoor deze slap worden, rimpels gaan vertonen en stijf worden. Maar de opbouw van collagenen kan geactiveerd worden.

Dit is nu met de collageen lichttherapie bank bij Beauty Brown Totaal mogelijk.

De lichtbundels van de collageen bank dringen diep in je huid door, dus werkt van buiten naar binnen. Je huid wordt helderder, stralender, steviger en elastischer. Je teint verbetert en de zuiverheid en textuur van je huid komt terug Een vermindering van rimpels en cellulitis, een weldaad voor je verstijfde spieren, pezen en botten. De bank helpt tegen depressies en gewrichtspijnen, vermindering van acne, eczeem en andere huidaandoeningen. Hij geeft een lifting-effect van gezicht, hals en decolleté en is geschikt voor alle huidtypes.

De werking van de Collageen lichttherapiebank

collageenbank

Behandelingen met de Collageen lichttherapiebank van Beauty Brown Totaal vertragen je verouderingsproces en helpen je huid haar stevigheid te behouden. De lampen zijn speciaal ontwikkeld en het is geen UVA, UVB of laser, je wordt dus ook niet bruin maar geeft je wel een zeer aangename warmte met lichttherapie t.w. 650 NM licht.

Voordelen op een rijtje:

 • Verbetering elasticiteit, stevigheid en soepelheid
 • Zichtbaar anti veroudering effect
 • Voorkomt en vermindert cellulitis
 • Vermindert acné en bevordert het genezingsproces van de huid
 • Activeert de vorming van collageen en elastine vezels
 • Verbetert het vermogen van de huid om vocht op te nemen en vast te houden
 • Reductie van rimpels en lijntjes (met name rond de ogen, lippen, voorhoofd, hals en decolleté)
 • Verhoogt huidcel regeneratie
 • Maakt de huid jong, stalend en strak
 • Activeert de stofwisseling van de huid
 • Pijn vrije en aangename behandeling
 • Geen bijwerkingen
 • 100% veilig getest
Losse behandeling
15 minuten € 8,00
20 minuten € 10,00
25 minuten € 12,00

*Prijzen onder voorbehoud